ZIVOT KROZ SNOVE - Da li ti nesto sanjas?

Format: 13 x 20 cm

Broj strana: 330

Povez: mek

Pismo: latinica


U knjizi je, uz teorijska objašnjenja, ukupno obrađeno sedamdeset snova iz prakse autora od čega su za nekoliko dati samo komentari a velika većina je u potpunosti protumačena.

 Uvodna reč autora

Ova knjiga, koju smo zajedno napisali, nastala  je  iz  potrebe  da  se  širokoj  čitalačkoj  publici  demistifikuju uvrežena a uglavnom pogrešna shvatanja o snovima, da se objasni njihovo značenje, a posebno da se ukaže na svrsishodnost  njihovog korišćenja u svakodnevnom životu.

Knjigu smo napisali kao dugogodišnji članovi iskustvenih grupa za analizu snova i učenici dr Ivana Nastovića a koji  danas  poseduju  i  solidno   iskustvo  u  samostalnom radu na grupnoj i individualnoj analizi. Prema tome, tehnika  kojom  su  snovi  tumačeni, a  kako je ovde i opisano, je trodimenzionalna integrativna tehnika (Frojd-Jung-Sondi) koju  je dr  Nastović i osmislio posle boravka na specijalizaciji u Švajcarskoj, pod mentorstvom dr Leopolda Sondija.

Zbog  potrebe  da  svako  od autora piše svojim autentičnim stilom i sadržaje predstavi na sebi svojstven način, knjiga je specifično koncipirana, iz dva dela, tako da se može čitati sa obe strane. Čitaocima prepuštamo izbor sa koje strane će početi čitanje a sadržaji služe za lakše snalaženje u materijalu. Bez obzira na različite stilove pisanja suština koja je u središtu je ista.

Unapred  se zahvaljujemo svima koji će nam nakon čitanja knjige uputiti predloge i kritiku jer će nam to biti od velikog značaja za dalji profesionalni rad. 

AUTORI

Make a free website with Yola